Zoekmachine marketing

Zoekmachine Marketing

Maak volledig gebruik van het internet om uw product of dienst te vermarkten. Dat is logisch toch? Maar er zijn zoveel websites en er is zoveel informatie. Hoe zorg je er dan voor dat uw product bij jouw doelgroep in beeld komt? Dan dien je de taal te spreken van de zoekmachines: het zogenaamde ‘Zoekmachine marketing’. In Nederland is dat vooral Google door het grote marktaandeel dat zij hier hebben. Door de jarenlange ervaring in het maken en onderhouden van webshops kan ik zeggen dat ik die taal redelijk spreek.

“Een mooie etalage is niet voldoende.
Er moeten ook wel bezoekers langskomen.”

Door uw nieuwe website op de juiste manier op te bouwen, de juiste bewoordingen te gebruiken en deze op de juiste plekken in te zetten, zal het aantal bezoekers op uw website flink toenemen.

Zorg voor bezoekers met zoekmachine marketing

“Een mooie etalage is niet voldoende. Er moeten ook wel bezoekers langskomen.”
zoekmachine marketing is erg belangrijk

Om meer bezoekers op uw website te krijgen is het van belang om relevante informatie op uw website te plaatsen. Immers, als er belangrijke informatie op uw website staat, zullen veel mensen die informatie willen lezen. Om zoekmachines te wijzen op belangrijke informatie zijn er een aantal belangrijke stappen te nemen in de opbouw van uw website. StudioGM2 kent deze stappen en kan deze toepassen op iedere website. En zo wordt ook uw website geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

SEO-onderzoek

StudioGM2 heeft een onderzoek ontwikkeld met als eindresultaat een overzicht van relevante zoektermen. Dit verslag geeft u een duidelijk overzicht, handvatten en actiestappen om uw eigen website nog beter te optimaliseren. De bezoekers komen dan vanzelf.