Sevinikleding webinterface

Een webshop voor Sevinikleding.nl. Het logo is ontworpen. De volgende stap is de webshop.

Een startende ondernemer heeft vaak nog maar weinig budget tot z’n beschikking. En met de juiste mensen om je heen heb je geen groot budget nodig om toch al wel van start te kunnen gaan. Zo ook Sevinikleding.nl. Doordat de klant vooraf aangaf welk budget er beschikbaar was, hebben we een webshop in elkaar gezet waarmee ze flink veel administratief handwerk uit handen genomen wordt tegen een erg gunstig tarief. StudioGM2 vind het leuk om te helpen en wil zich graag inzetten om ondernemers te zien groeien.

Bij het ontwerpen van een webshop komt veel kijken. De uiteindelijke winkel moet overzichtelijk zijn, de producten moeten mooi in beeld komen en betalen via de winkelwagen moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Uiteraard dienen alle tools van het content management systeem WordPress toegankelijk en bruikbaar blijven. Het categoriseren van kleding waardoor de eindgebruiker snel en overzichtelijk de leukste passende kleding kan vinden.

Sevinikleding-Interface designNeem gerust eens een kijkje op sevinikleding.nl. Je ziet daar echt de leukste kinderkleding voor de laagste prijzen. 

Categorieën: Huisstijl | Website | Wordpress