Apps zijn kleine applicaties die speciaal gemaakt zijn voor mobiele devices zoals smartphones en tablets. Makkelijk en toegankelijk. Door de hoge verkoopcijfers van die gadgets is er een gigantische doelgroep ontstaan. Een doelgroep die via dat soort gadgets aangesproken wil en kan worden. Zo is het dus mogelijk om uw kennis ook via dat kanaal te delen met uw doelgroep.

Wat Werkt op School app!

Neem nou bijvoorbeeld het boekje: “Wat werkt op School?” van Bazalt Educatieve Uitgaven. Hele nuttige informatie en het lezen zeker waard. Perfecte content waar op een eenvoudige manier een app mee gemaakt kan worden. En zo, via de digitale weg, simpel en goedkoop uw doelgroep ook op een andere manier kunt bereiken.

U kunt de Wat Werkt op School app downloaden via de Appstore van Apple met uw iPhone of iPad. U heeft dan een goed voorbeeld van hoe u uw doelgroep kunt bereiken en hoe u uw kennis kunt delen en overbrengen. StudioGM2 denkt uiteraard graag met u mee. Wij denken mee over het gebruiksgemak en de visuele content. Ontwerpen iconen in de diverse benodigde formaten en resoluties.

Wat Werkt op School app