Nieuwsbrief ontwerp

Ontwerpen van een nieuwsbrief

Nieuws is van belang. Iedereen is ‘nieuws’gierig! De huidige tijd geeft veel middelen om bij de tijd te blijven zodat je er 24 uur per dag mee bezig kunt zijn. Uw bedrijf wil natuurlijk ook de ‘nieuwtjes’ delen met de klanten en doelgroep. Dat kan op vele manieren. Korte berichten via twitter delen met uw volgers. Of via Facebook uw vrienden op de hoogte houden van het laatste nieuws. Sociale media zijn erg belangrijk om nieuws te verspreiden. StudioGM2 kan u helpen aan uw uitstraling via sociale media. Op welke manier wij dat doen kunt u lezen op de pagina Sociale Media.

Een andere mogelijkheid om uw klanten en doelgroep op de hoogte te houden is gebruik te maken van nieuwsbrieven. Deze zijn vormgegeven in uw huisstijl zodat het nieuws ook met uw visuele identiteit bij uw klanten en doelgroep over komt. De verspreiding kan digitaal via e-mail, wellicht via een app, of gedrukt of geprint en via de post worden verzonden. De wens van uw doelgroep is van belang bij die keuze.

“Verspreid nieuws,
u leert dan veel van uw klanten”

Met het digitale verspreiden van uw nieuwsbrief is veel relevante informatie in te winnen. Heeft iemand daadwerkelijk de nieuwsbrief gelezen? Hoe lang heeft de klant naar de nieuwsbrief gekeken? En wellicht nog specifieker, hoe lang per bericht? Het is uiteraard van belang te weten waar je klanten geïnteresseerd in zijn. Je kan daarmee gericht gesprekken aangaan om de klant-relatie te vergroten.

Nieuwsbrief