Apps

ios apps makenApps

StudioGM2 heeft zich verdiept in het maken van Apps. Algemene kennis en structuren zijn bij ons bekend en zal worden ingezet om voor uw product/dienst/bedrijf een perfecte app te maken. Hiervoor kunnen alle verschillende functies van een ‘mobile device’ worden ingezet.

Apple is begonnen met het maken van de iPhone. Als sinds 2002 waren er geruchten over dat Apple zich ging richten op een telefoon markt. Pas in 2007 kwam de eerste telefoon op de markt. Nu halverwege 2012 zijn er inmiddels 218 miljoen iPhones verkocht. Een behoorlijk grote doelgroep. Anders gezegd: realiseer u dat uw doelgroep zich ook bezig houdt met mobile-devices.

De iPhone kreeg een eigen besturingssysteem: iOS. Dit besturingssysteem maakt het mogelijk om kleine software pakketjes te maken. Aangezien het nieuwe device een stilstaand geheugen had, dus geen ronddraaiende harde schijf, was het openen en opstarten van de nieuwe software erg snel, toegankelijk en makkelijk in gebruik.

Wat Apple ook op dit gebied marktleider maakte is dat de software om de ios apps mee te maken relatief eenvoudig is om aan te leren. Binnen een mum van tijd waren er vele aanbieders die iOS apps maken. Zo ook StudioGM2.

StudioGM2 maakt apps voor ios

Als vormgever onderscheidt StudioGM2 zich in het creëren en maken van apps. Alleen dan kunnen de diensten en producten van mijn klanten zich onderscheiden. Tip: zorg er voor dat uw huisstijl herkenbaar in uw app naar voren komt. Het inleven in uw doelgroep en samen met u beoordelen wat de verwachting is dat ‘aan zou slaan’ van uw app. De handige en gebruiksvriendelijke iOS tools die de iPhone, ipod touch, iPad en iPad-mini tot hun beschikking hebben om uw doelgroep aan te spreken zullen volledig worden ingezet om een zo mooi en handig mogelijke functionele app te maken.

StudioGM2 heeft onderstaande iOS apps gemaakt

Voor HCO en Bazalt Educatieve Uitgaven heeft StudioGM2 een iOS app gemaakt. StudioGM2 will iOS apps maken - Wat Werkt

Op mijn portfolio heb ik een artikeltje over de ‘Wat Werkt‘ app geschreven.