Opmaak

Opmaak van periodieke grafische uitingen

Nieuwsbrieven, proefschriften en periodieken. Wij maken ze voor u op. Creatief binnen de huisstijl. Voor vaste tarieven. U weet van te voren wat de kosten zijn. Duidelijk en overzichtelijk.

Wij kunnen binnen de huisstijl van uw bedrijf een stramien ontwerpen. En binnen dat nieuw ontworpen stramien uw nieuws op een positieve, leesbare manier opmaken en uitgeven. Typografisch verantwoord en perfect opgemaakt zodat de drukker geen problemen heeft met de productie ervan. Uw eigen drukker of u kunt het laten verzorgen door StudioGM2. Alleen het drukken of ook inclusief verzenden. Alles is mogelijk in iedere oplage.

Drukwerk of digitale uitgave?

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden om uw nieuwsbrief of periodiek uit te geven. Niet alleen als drukwerk maar bijvoorbeeld ook als bladerbare pdf versie op het world wide web. Of als aparte uitgave binnen het Apple platform: iPad of iPhone. Vooral de digitale uitgeef mogelijkheden geven u erg veel relevante informatie over de ontvanger. En de zoekmachines zullen de content ervan op de juiste manier indexeren waardoor geïnteresseerden u en uw bedrijf ook via de digitale weg beter zullen vinden.

Periodieke uitgave StudioGM2

 

Bekijk hier de portfolio van StudioGM2 in deze categorie.