Jaarverslagen specialist

StudioGM2 als jaarverslagen specialist

Als grafisch vormgever ontwerpt StudioGM2 van alles dat een mooie vormgeving verdient. Belangrijk en leuk om te doen. De jaarlijkse verslaglegging van uw bedrijf is verplicht en daardoor erg belangrijk. Jaarverslagen zijn voor uw bedrijf een visitekaart voor bestaande en toekomstige klanten. De inhoud van het jaarverslag maar zeker ook de uitstraling ervan zegt veel over uw bedrijf. Wellicht zonder dat u er zelf weet van heeft dat toekomstige grote klanten geïnteresseerd zijn in uw product, dienst of bedrijf. Zij zien uw jaarverslag en herkennen uw bedrijf. Dit zal een belangrijke stap zijn in de keuze om met uw bedrijf samen te gaan werken.

Specialisatie jaarverslag

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerp en opmaken van jaarverslagen. Binnen uw bestaande huisstijl of eens even helemaal anders. Uw wensen worden doorgevoerd in het ontwerp. Wij denken met u mee en als jaarverslagen specialist zult u versteld staan van de mogelijkheden en ideeën.

Jaarverslag Alternatives4Children door de Jaarverslagen specialist

Voorbeeld van een binnenwerk pagina van het jaarverslag Alternatives4Children door de Jaarverslagen specialist Binnenwerk jaarverslag Alternatives4Children door de Jaarverslagen specialist

Online publicatie van uw jaarverslag

StudioGM2 noemt zich jaarverslagen specialist omdat wij naast de ‘standaard’ gedrukte versie van het jaarverslag ook een digitale versie verspreiden. Doordat wij hiervoor alle digitale aspecten van online verspreiden van informatie inzetten bieden wij meer dan alleen de gedrukte versie. Het is hierdoor voor uw klanten mogelijk, om naast een hand-out ook een link of app te verspreiden waardoor alle gegevens van uw bedrijf eenvoudig door de klant door te nemen is. Uw klant kent uw bedrijf hierdoor sneller en de professionele uitstraling ervan zal zorgen voor een groei van uw bedrijf.

 

Ervaringen

Om een mooie en passend ontwerp te maken voor een jaarverslag is vormgeven alleen niet voldoende. Ieder device of publicatie-locatie heeft weer z’n specifieke behoeften en mogelijkheden. Daar moet rekening mee gehouden worden en dat doet StudioGM2. Op het web zijn andere mogelijkheden dan binnen apps of in gedrukte media.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s en bekijk mijn ervaringen: