Huisstijl StudioGM2

Voor de huisstijl van mijn eigen bedrijf was mijn wens om meerdere van mijn diensten te combineren in één uitstraling. Dat is naar mijn idee gelukt en gebruik ik inmiddels alweer sinds 2006. Er zit nu, naast een drie dimensionaal- en animatie onderdeel, ook een illustratief onderdeel in die sinds eind 2010 is toegevoegd aan de huisstijl.

Als StudioGM2 ontwerp ik niets zonder reden. Eerst bedenken wat het doel is, daarna een ontwerp maken om dat doel of doelen te bereiken. De reden van de illustratie van mijn gezicht is enerzijds om mijn potentiële klanten te laten zien dat dit een product is van StudioGM2 en ook, wellicht nog belangrijker, om potentiële klanten mij te herinneren. De een is beter in namen, de ander in het onthouden van gezichten. Op deze manier zal de kans groter zijn dat mijn potentiële klanten mij weten te onthouden.

Ook is de kracht van mijn huisstijl ontwerpen dat ik een terugkerend onderdeel in een huisstijl wil gebruiken. In mijn huisstijl zijn dat de ‘balletjes/stippen’ aan de zijkant. Deze balletjes gebruik ik voor bijvoorbeeld opsommingen in andere uitingen zoals tabellen etc. Op die manier wordt de huisstijl een huisstijl dat op meerdere vlakken gebruikt kan worden en altijd herkenbaar blijft.

Huisstijl StudioGM2

Categorieën: Driedimensionaal | Huisstijl | Illustratie | Logo's