MailChimp ontwerp voor Kracht in Nederland

In opdracht van een communicatie bureau in Den Haag is door StudioGM2 een MailChimp ontwerp gemaakt en gerealiseerd. Een passend ontwerp binnen de eerder ontworpen huisstijl, en nadenken over de manier waarop email-mailings bij de ontvanger overkomt. Tekstueel maar zeker ook qua vorm. En uiteraard technisch om niet in alle ‘spam’-boxen te verdwijnen.

StudioGM2 heeft zich erin verdiept waardoor de respons van de mailings optimaal zal zijn. Voor ‘Kracht in Nederland’ diende er een MailChimp ontwerp gemaakt te worden om een event aan te kondigen. Uiteraard met aanmeld mogelijkheden. Met de personaliseer functie van het MailChimp ontwerp weet je precies wie echt geïnteresseerd is en zich aanmeld. Je leert je doelgroep snel kennen en doet kennis op om de volgende mailing nog gerichter op te zetten waardoor de respons nog groter zal zijn. Gericht en precies. Met goede teksten en juiste visuele uitstraling van het passende MailChimp ontwerp is het leuk om digitale mailings te versturen.

De Kracht in Nederland-mailing was een succes. Uw mailing ook een succes? Laat het MailChimp ontwerp maken door StudioGM2.

MailChimp ontwerp

 

 

Categorieën: MailChimp