Solutional bestaat 5 jaar! Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan is er een leuk idee geopperd en mede door StudioGM2 gerealiseerd: Een Jubileum kookboek. Solutional heeft z’n relaties gevraagd naar recepten van heerlijke, bijzondere en speciale gerechten om deze te bundelen in dit speciale kookboek. Uit de inzendingen is een menu gekozen om in een kookstudio met elkaar het menu te realiseren. En uiteraard daarna ook zelf lekker op te smikkelen.

Alle recepten zijn gebundeld en door StudioGM2 ontworpen en gerealiseerd tot een mooi en praktisch jubileum kookboek.

Tijdens deze speciale avond met heerlijk eten is het kookboek uitgereikt aan alle aanwezigen en wordt inmiddels in meerdere keukens gebruikt. Je leert je klant echt op een andere en smakelijke manier kennen.

 

Jubileum Kookboek Solutional

 

Jubileum Kookboek Solutional - Voorbeeld recept 1

Jubileum Kookboek Solutional - Voorbeeld recept 2

Jubileum Kookboek Solutional - Voorbeeld recept 3

 Jubileum kookboek als marketing concept

Kom op een andere manier in contact met je huidige klanten. Leer ze kennen en heb op een geheel andere wijze contact met ze. Het is echt leuk om met je huidige klanten te praten over eten. Wij zij lekker vinden, waar zij ervaring mee hebben en uit welke landen de speciale gerechten komen. Dus vooraf aan de productie van het (jubileum) kookboek, een leuke en speciale relatie met je klanten opbouwen…dat is altijd leuk. En het is achteraf een mooi relatie geschenk waar jouw klant ook echt wat aan heeft. Het is voor hen interessant te weten voor welke klanten jij nog meer werkt en ziet van welke gerechten zij genieten. Welke keukens/landen hen inspireert en waar ze van houden.

Door je klant te leren kennen, weet je wat er speelt en kun je jouw diensten op afstemmen. Let maar op!