Website ontwerp Valk Bouw

Het bedrijf Valk Bouw & Ontwikkeling heeft de wens geuit om ook online de positiviteit uit te stralen die het bedrijf heeft na de succesvolle doorstart. StudioGM2 is gevraagd om het website ontwerp en uitstraling te ontwerpen en de website te realiseren.
Het is een website ontwerp me teen frisse interface dat geoptimaliseerd is om projecten prachtig weer te geven. Prominente posities om projecten te presenteren die rustig en overzichtelijk als ‘slider’ langskomen. Door gebruik te maken van WordPress is het toevoegen van de toekomstige projecten en nieuwsberichten eenvoudig door de klant zelf te doen waardoor de kosten ‘intern’ worden gehouden.

Interface website ontwerp Valk Bouw & Ontwikkeling door StudioGM2

website ontwerp Valk bouw & ontwikkeling

Het werken met categorieën in WordPress maakt het mogelijk het grote aanbod aan projecten van Valk snel en overzichtelijk te filteren. Doordat alle functie-mogelijkheden en opties van WordPress bij StudioGM2 meer dan bekend zijn, maakt het gericht ontwerpen van een gebruiksvriendelijke interface een prominente dienst van StudioGM2.

 

Website ontwerp WordPress categorieën

WordPress website ontwerp met categorieën

WordPress website ontwerp

Uiteraard hebben we tijdens het ontwerpen van de website, continue rekening gehouden met het effectief en eenvoudig toevoegen van nieuwe content. Denk aan nieuwsberichten, nieuwe projecten en het toevoegen en wijzigen van diensten. Alleen op die manier wordt het bij- en onderhouden van de website geen dagtaak waardoor het eenvoudig is om de website up-to-date te houden. En dat is zeker niet onbelangrijk!

 

Bekijk de website: www.valkbouw.nl

 

 

Categorieën: Website